Om MoGee

Morten i San Francisco

Hej! Jeg hedder Morten Bjerg Gregersen, og det er mig, der står bag MoGee. MoGee er min hobby-virksomhed, hvor jeg bl.a. udvikler apps til mindre virksomheder og foreninger. Derudover udvikler jeg også apps, som jeg selv eller venner har behov for.

Bankdata

Til dagligt arbejder jeg som app-udvikler i Bankdatas mobilteam, hvor vi udvikler apps til nogen af Danmarks største banker.

Jeg har stort fokus på kvalitetssikring og brugeroplevelse, og har stået i spidsen for udviklingen af automatiserede tests på mobil-platformen.

Oplæg

I forbindelse med mit arbejde i Bankdata, har jeg holdt oplæg om automatisering af test og hvordan vi får testet vores apps til alle bankerne.

TestExpo 2016

I januar 2016 holdt min kollega Marianne og jeg oplæg på Capgemini Sogetis konference TestExpo 2016 i Bella Centret.

Testing Tuesday juni 2016

Vores oplæg på TestExpo 2016 blev ikke optaget på video, men da der var stor efterspørgslen på en video af oplægget, blev vi inviteret til at holde oplægget endnu en gang. Denne gang blev det holdt på deres Testing Tuesday i juni 2016. Det blev optaget, og videoen er tilgængelig på YouTube:

Tidligere erfaring (Huge Lawn - Miracle Apps / Miracle Mobile)

Indtil juni 2014 arbejdede jeg hos Huge Lawn - Miracle Apps (nu Miracle Mobile), hvor jeg var med i over 50 forskellige app-projekter.